Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.
Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.
Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei si 1 lingurita de zahar sa se caramelizeze putin. Adaugam ficatul spalat bine si il prajim putin. Condimentam cu sare si piper din belsug. Tocam ficatul maruntel, il amestecam cu 2 oua, o legatura de patrunjel si una de marar si apoi umplem puiul. Punem ficat si sub pielea de la copane. Coasem pielea ca sa nu iasa umplutura si presaram delikat pe toata pielea puiului.
Ppunem puiul al cuptor pentru cam o ora si jumatate. Il intoarcem de pe o parte pe cealata ca sa se coaca uniform. Este o bunatate! Nu este nevoie de grasime pentru ca puiul isi lasa destula, are nevoie doar de un vas cu apa langa el pentru abur. Astfel nu se arde.
Puiul umplut cu ficat se serveste cald, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Avem nevoie de un Vas Cocotte oval de la Kitchen Shop.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii