Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.
Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.
Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei si 1 lingurita de zahar sa se caramelizeze putin. Adaugam ficatul spalat bine si il prajim putin. Condimentam cu sare si piper din belsug. Tocam ficatul maruntel, il amestecam cu 2 oua, o legatura de patrunjel si una de marar si apoi umplem puiul. Punem ficat si sub pielea de la copane. Coasem pielea ca sa nu iasa umplutura si presaram delikat pe toata pielea puiului.
Ppunem puiul al cuptor pentru cam o ora si jumatate. Il intoarcem de pe o parte pe cealata ca sa se coaca uniform. Este o bunatate! Nu este nevoie de grasime pentru ca puiul isi lasa destula, are nevoie doar de un vas cu apa langa el pentru abur. Astfel nu se arde.
Puiul umplut cu ficat se serveste cald, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Avem nevoie de un Vas Cocotte oval de la Kitchen Shop.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCum, nu am vrut sa treaca vara fara sa fac tocanita aceasta, am preparat-o rapid si am revenit aici,sa v-o impart si...
Tocanita de ardei cu aripioare de puiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii