Pui umplut cu ficatei

Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimitur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2-3 felii paine veche de 1-2 zile(sa fie mai tare)
  • 2oua
  • 3catei usturoi
  • 1ceapa
  • 4-5 ficatei de pui
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 200ml supa pui

Mod de preparare

Ceapa se taie in 4 ,usturoiul in jumatate si se toaca in robot impreuna cu ficateii,verdeata,ouale crude si condimentele. Se adauga painea firimituri, pentru a absoarbe din sucul lasat.

puiul spalat si uscat putin se condimenteaza cu sare si piper in interior si se pune umplutura. Se prinde cu scobitori dar se poate si coase.

Pentru ca mi-a mai ramas umplutura am pus si sub pielea puiului pe care am dezlipit-o incet sa nu se rupa. Se pune puiul in tava si se toarna supa .

Se pun optional cativa cartofi langa pui si se presara deasupra cativa fulgi de margarina si condimente(sare si piper)

Se tine la cuptor 1,5-2ore timp in care se intoace si pe partea cealalta.

E gata cand s-a prajit frumos iar furculita intra usor in carne
Se serveste alaturi de cartofii din tava si muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc