Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente.
Puiul umplut cu nuci si stafide este o mancare cu carne deosebita si delicioasa pentru care veti mai avea nevoie de sos din iaurt, orez, oua, patrunjel, coriandru si alte condimente. Curatam puiul de pielita si-l ungem cu sosul preparat. Punem 100 g unt la topit si apoi prajim puiul pe toate partile. 100 g orez cu bobul lung, fiert, il amestecam cu un ou fiert moale, taiat felii, o lingura de migdale tocate, o lingura de nuci tocate, o lingura de stafide, patrunjel tocat fin, sare si piper.
Aceasta este o reteta indiana.
Cu acest amestec, umplem puiul si il punem pe un platou. Turnam peste pui un sos facut din doua linguri de ulei de masline, 50 g unt, sare, piper, coriandru, o lingurita de zahar, 100 ml de suc de rosii, 100 ml de sos de migdale, o lingura de smantana si un praf sofran. Toate la un loc le dam doua - trei clocote, apoi cu acest sos ungem puiul pe platou. Peste sos, facem doua dungi albe cu smantana.
La sfarsit, decoram platoul cu felii de rosii, felii de lamaie si frunze de patrunjel. Puiul umplut se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii