Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata
Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate foarte marunt; se calesc timp de 3 minute, se amesteca din cand in cand. Se ia tigaia de pe foc, se incorporeaza, se amesteca, pesmetul si branza faramitata. Se cresteaza cu cutitul pieptii de pui lateral, pentru a face un "buzunar", in care se introduc feliile de pastrama si se toarna cu lingura umplutura. Se inchid buzunarele cu scobitori .Se incinge restul de ulei si se prajesc pieptii la foc mic timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Se scot scobitorile si se decoreaza cu ramurele de cimbru.
Se servesc fierbinti cu legume asortate sau sote de cartofi si un vin alb sec.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii