Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata
Se incinge 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, se adauga usturoiul si se caleste 1-2 minute, pana devine auriu. Se adauga ceapa rosie taiata foarte marunt si rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate foarte marunt; se calesc timp de 3 minute, se amesteca din cand in cand. Se ia tigaia de pe foc, se incorporeaza, se amesteca, pesmetul si branza faramitata. Se cresteaza cu cutitul pieptii de pui lateral, pentru a face un "buzunar", in care se introduc feliile de pastrama si se toarna cu lingura umplutura. Se inchid buzunarele cu scobitori .Se incinge restul de ulei si se prajesc pieptii la foc mic timp de 4-5 minute pe fiecare parte. Se scot scobitorile si se decoreaza cu ramurele de cimbru.
Se servesc fierbinti cu legume asortate sau sote de cartofi si un vin alb sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii