Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat.
Daca vrei sa oferi musafirilor tai a mancare excelenta, pregateste pui umplut cu aspic. Aceasta reteta este usor de preparat. Carnea, inafara de cea de pui, se pune la tocat, se adauga oul, sare, piper, patrunjel verde fin tocat si se amesteca totul bine. Puiul se umple cu compozitia rezultata. Se leaga cu sfoara, se infasoara totul in slanina si se asaza intr-un vas, inconjurat cu bucatele de morcov si solzisori subtiri de ceapa. Se toarna apoi vinul, se adauga sare, boabe de piper, apoi se acopera si se introduce in cuptor sa fiarba o ora. Dupa ce s-a fiert bine, se scoate din cuptor, se desface din slanina, se scoate sfoara si se pune puiul intr-un vas oval si se acopera cu aspic. Se pune totul la rece pana a doua zi.
Se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii