Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana.
Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana. Pieptul de pui se taie in felii, nu prea subtiri si se aplatizeaza cu palma. Feliile de piept se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Sunca taiata fasii subtiri si ciupercile scurse de zeama din conserva se calesc in unt 5 min, turnam peste ele apa si vinul apoi se pun si feliile de piept de pui. Se fierb cam 20 min,se condimenteaza dupa gust cu delikat, boia si piper.
Pui Zingara se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarat cu patrunjel verde taiat fin. Pofta buna!
Cutit traditional japonez Santoku, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi de folos la prepararea retetei !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii