Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana.
Pui Zingara este o mancare cu carne de pui de origine italiana. Pieptul de pui se taie in felii, nu prea subtiri si se aplatizeaza cu palma. Feliile de piept se condimenteaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Sunca taiata fasii subtiri si ciupercile scurse de zeama din conserva se calesc in unt 5 min, turnam peste ele apa si vinul apoi se pun si feliile de piept de pui. Se fierb cam 20 min,se condimenteaza dupa gust cu delikat, boia si piper.
Pui Zingara se serveste cu garnitura de cartofi natur si presarat cu patrunjel verde taiat fin. Pofta buna!
Cutit traditional japonez Santoku, marca Zwilling de la KitchenShop mi-ar fi de folos la prepararea retetei !

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii