Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ
Se curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi.
Pui pulpa intr-o cratita cu untura si o lasi sa se
prajeasca pana se rumeneste.
Cand e gata, scoti pulpa, iar pe fundul cratitei asezi felii de slanina, felii de ceapa si de morcovi.
Deasupra se pune friptura usor rumenita.
Torni un pahar de vin si o lasi pe foc descoperita, pana scade aproape tot sosul.
Torni zeama de carne, adaugi o frunza de dafin, aco-
peri si lasi sa fiarba inabusit aproximativ 1 ora.
In acest timp, ungi pulpa de cateva ori cu zeama din vas. Cand friptura este patrunsa, cureti sosul de grasime si treci legumele prin sita.
Sosul strecurat il servesti langa friptura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii