1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop de bucatarie si se freaca cu sare,
1.Cu o zi inainte de preparare, carnea de miel se dezoseaza, se curata de pielite, se spala, se usuca cu un prosop de bucatarie si se freaca cu sare, piper si rozmarin tocat.Se pune intr-un bol;peste carne se pun 4-5 catei de usturoi taiati marunt, ceapa taiata rondele,ulei , se acopera cu folie de aluminiu si se tine la frigider pana a doua zi. 2.A doua zi, se pune carnea intr-o tava , se acopera cu baitul in care a fost tinuta peste noapte si, la 135-140*C, se frige timp de 2 ore si jumatate.In timpul cocerii, de mai multe ori se stropeste carnea cu sosul din tava, la care se adauga si vinul. 3.Restul de usturoi se curata si se aleg cateii de usturoi.Intr-o tigaie se pune zaharul si se caramelizeaza, se adauga mierea si cateii de usturoi, sarati in prealabil.Peste se toarna 1/2 dl. vin si , incetisor, se fierbe , amestecand mereu.
Pe un platou adanc se aseaza carnea de miel portionata si se acopera cu cateii de usturoi caramelizati ,se orneaza cu frunzulite de rozmarin si se serveste fierbinte.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharAnul asta m-am tot dat ''in barci'' cu rosiile, au rodit si inca au rod, dar nu mai zic ca ma trezesc cu aia de la ANAF sa ma...
Reteta de sos de rosii cu ardei coptiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii