Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. C
Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm.
Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. Cand este gata, pui orezul intr-un castron cu restul de unt, sare si piper si frunzele de menta tocate fin.
Se intinde compozitia peste carnea dublata cu slanina si se ridica marginile bucatilor de carne.
I se da o forma rotunda si se leaga cu ata rezistenta.
lei o cratita si pui uleiul de masline si mujdeiul de usturoi. Stropesti pulpa de miel cu supa de pasare, acoperi vasul si il dai la cuptor.
Lasi la foc potrivit pentru 40 de minute.
Cand e gata pui pe platou friptura si servesti cu garnitura din mazare, ceapa si morcovi, calite si fierte in ulei.
Puteti imbogati meniul de Paste cu retetele:
Pulpa de miel la cuptor
Pasca cu branza si cacao
Drob de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii