Pulpa de miel umpluta

Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. C

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg de pulpa de miel
  • 1 bucata slanina
  • 250 g orez
  • 250 g mazare
  • 3-4 morcovi
  • 2 ramurele menta
  • 15 cepe mici
  • putin mujdei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml supa de pasare
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm.

Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g unt. Cand este gata, pui orezul intr-un castron cu restul de unt, sare si piper si frunzele de menta tocate fin.

Se intinde compozitia peste carnea dublata cu slanina si se ridica marginile bucatilor de carne.

I se da o forma rotunda si se leaga cu ata rezistenta.

lei o cratita si pui uleiul de masline si mujdeiul de usturoi. Stropesti pulpa de miel cu supa de pasare, acoperi vasul si il dai la cuptor.

Lasi la foc potrivit pentru 40 de minute.
Cand e gata pui pe platou friptura si servesti cu garnitura din mazare, ceapa si morcovi, calite si fierte in ulei.

Puteti imbogati meniul de Paste cu retetele:

Pulpa de miel la cuptor

Pasca cu branza si cacao

Drob de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci