Spala si sterge carnea. Curata usturoiul si taie cateii in lungime de ½ cm grosime. Infige bucatile de usturoi in carne cu ajutorul unui cutit ascu
Spala si sterge carnea. Curata usturoiul si taie cateii in lungime de ½ cm grosime. Infige bucatile de usturoi in carne cu ajutorul unui cutit ascutit, in asa fel incat sa ramana o parte si in exterior. Lasa vasul roman la inmuiat in apa pentru 10 minute, dupa care aseaza carnea in vas. Amesteca in ulei sare, piper si oregano. Toarna peste carne si pune vasul la cuptor. Ridica treptat temperatura din 10 in 10 minute pana cand ajungi la o temperatura medie. Dupa 60 de minute scoate capacul vasului si lasa carnea sa se prajeasca. Astfel se vor praji si bucatile de usturoi.
Se poate servi cu piure de cartofi si sos de morcovi.
Alte retete recomandate:
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
Castraveti bulgaresti
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii