Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor. Ciupercile se spala, se curat
Carnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor. Ciupercile se spala, se curata de pielite si li se indeparteaza piciorusele. Se face un amestec din ou, faina, lapte si un praf de sare, care va avea consistenta unui aluat foarte moale. Se dau ciupercile prin acest aluat si se prajesc in ulei bine incins. Se scot din tigaie si se pun pe o farfurie. Se rade cascaval deasupra si se acopera.
Se scurge o parte din uleiul in care s-au prajit ciupercile, iar in restul se pune la calit ceapa curatata si taiata solzisori. Se adauga ardeiul gras, taiat in cubulete, mustarul si mierea. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se subtiaza sosul cu o cana de zeama de carne, in care au fost dizolvate doua linguri de pasta de tomate. Cand sosul e gata, se condimenteaza cu piper si boia si se rastoarna cald in tava cu carnea de porc aflata la cuptor. Se mai lasa pulpa impreuna cu sosul pentru aproximativ 15 minute.
Se serveste carnea calda, cu sosul deasupra si cu garnitura de ciuperci.
Alte reteta ciuperci recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii