Carnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita si se da la cuptor la foc potrivit cca 45 minute. In timp ce se frige c
Carnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita si se da la cuptor la foc potrivit cca 45 minute. In timp ce se frige carnea, se taie ceapa in rondele, se curata rosiile de pielite, se taie, se amesteca si se pun peste carnea rumenita; se adauga vinul si nucsoara rasa. Se acopera cratita si se pun din nou la cuptor timp de o ora. Cind carnea este bine patrunsa, se scoate si se aseaza pe un platou. Sosul se paseaza si se serveste impreuna cu friptura sau in sosiera.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaDe mult doream un iepure de casa!Spre surprinderea mea am gasit joi la macelarie.N-am mai stat pe ganduri si am cumparat un...
Friptura de iepure cu maslineDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii