Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta.
Intr-un castron incapator pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul.
Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.
Dupa ce au stat cca o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.
Hai sa-ti arat si cum arata in interior. Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii