Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza.
Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se aseaza intr-o tava cu ulei si apa si se inabusa la cuptor cca 1 ora. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza.
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofi se serveste calda, cu garnitura de piure si patrunjel verde deasupra.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseCeva simplu sau nu, depinde din ce perspectiva privesti.....
Prajitura cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii