Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza.
Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper. Se aseaza intr-o tava cu ulei si apa si se inabusa la cuptor cca 1 ora. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Se scoate carnea, se raceste si se portioneaza.
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofi se serveste calda, cu garnitura de piure si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii