Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei
Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat, se toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei, se adauga bulionul si se stinge totul cu vin si jumatate din cantitatea de supa. Se adauga apoi foaia de dafin. Se asaza pulpele deasupra, se ung cu unt topit si se coc 3-4 ore in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun prunele la inmuiat 15 minute, in 100 ml apa fierbinte, amestecata cu coniac. Se incalzesc prunele in sos, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii