Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei
Se sareaza si se pipereaza pulpele. Separat, se toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie marunt. Se calesc apoi in ulei, se adauga bulionul si se stinge totul cu vin si jumatate din cantitatea de supa. Se adauga apoi foaia de dafin. Se asaza pulpele deasupra, se ung cu unt topit si se coc 3-4 ore in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Separat, se pun prunele la inmuiat 15 minute, in 100 ml apa fierbinte, amestecata cu coniac. Se incalzesc prunele in sos, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Placinta cu carne
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii