Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste
Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste bine pulpele pe ambele parti. Adauga usturoi, cimbru, chimen, foaie de dafin, toarna vin si fierbe totul. Adauga supa, sos de soia si miere. Toarna totul in vasul roman. Aseaza-l in cuptorul rece, incalzeste-l la 200 de grade si prajeste pulpele 30 de minute. Intre timp curata cartofii si prazul, spala legumele si taie-le bucatele, respectiv rondele. Dupa 30 de minute aseaza legumele peste pulpe si prajeste-le inca 30 de minute.
Alte retete recomandate
Vinete maioneza
Supa ciuperci
Ciuperci maioneza
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii