Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste
Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste bine pulpele pe ambele parti. Adauga usturoi, cimbru, chimen, foaie de dafin, toarna vin si fierbe totul. Adauga supa, sos de soia si miere. Toarna totul in vasul roman. Aseaza-l in cuptorul rece, incalzeste-l la 200 de grade si prajeste pulpele 30 de minute. Intre timp curata cartofii si prazul, spala legumele si taie-le bucatele, respectiv rondele. Dupa 30 de minute aseaza legumele peste pulpe si prajeste-le inca 30 de minute.
Alte retete recomandate
Vinete maioneza
Supa ciuperci
Ciuperci maioneza
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorGrozave !!! Reteta am preluat-o de la Gabitza ( Gaby_d ) si nu numai ca sunt bune la pranz.la cina...dar sunt grozave pentru...
Chiftelute in aluat de bereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii