Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste
Inmoaie vasul roman pentru 20 de minute in apa rece. Spala pulpele si condimenteaza-le cu piper. Curata si toaca usturoiul. Incinge uleiul si prajeste bine pulpele pe ambele parti. Adauga usturoi, cimbru, chimen, foaie de dafin, toarna vin si fierbe totul. Adauga supa, sos de soia si miere. Toarna totul in vasul roman. Aseaza-l in cuptorul rece, incalzeste-l la 200 de grade si prajeste pulpele 30 de minute. Intre timp curata cartofii si prazul, spala legumele si taie-le bucatele, respectiv rondele. Dupa 30 de minute aseaza legumele peste pulpe si prajeste-le inca 30 de minute.
Alte retete recomandate
Vinete maioneza
Supa ciuperci
Ciuperci maioneza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii