Pulpe de pui cu lamaie

Se pun pulpele in tigaie, se sareaza si se condimenteaza. Se tai cartofii si se pun langa carne si se presara cu usturoi. Se amesteca sucul de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 1
  • 5 kg de cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 100 ml suc de lamaie
  • condimente
  • sare

Mod de preparare

Se pun pulpele in tigaie, se sareaza si se condimenteaza. Se tai cartofii si se pun langa carne si se presara cu usturoi. Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul si se mixeaza pana compozitia devine de culoare alba. Se toarna peste carne si se prajeste cca 45 de minute.
Alte retete carne

recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci