Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se rumenesc in unt, se sting cu
Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se rumenesc in unt, se sting cu atata amestec de suc de portocale si lamai ca sa le acopere. Se calesc sub capac. Cand sunt aproape gata, se adauga compotul de piersici si coniacul. Se mai tine cateva minute la foc iute ca sosul sa se inchege.
Se servesc cu garnitura de orez calit cu stafide.
Alte retete mancare recomandate
Supa pui
Salata pui
Ficatei pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii