Pulpe de pui cu vin si smantana

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. Se servesc calde cu cartofi. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de pulpe
  • unt
  • 2 cepe
  • 200 ml de vin
  • 200 ml de apa si
  • o lingura de pasta de tomate
  • doua linguri de smantana
  • frunze de telina tocate marunt.

Mod de preparare

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt. Stingem cu 200 ml de vin, 200 ml de apa si o lingura de pasta de tomate. Dupa cateva clocote adaugam o lingura de Secretul Gustului, iar la ultimul clocot, adaugam doua linguri de smantana si decoram cu frunze de telina tocate marunt.


Pulpele de pui cu vin si smantana se servesc calde cu cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc