Pulpe de pui cu vin si smantana

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. Se servesc calde cu cartofi. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de pulpe
  • unt
  • 2 cepe
  • 200 ml de vin
  • 200 ml de apa si
  • o lingura de pasta de tomate
  • doua linguri de smantana
  • frunze de telina tocate marunt.

Mod de preparare

Pulpele de pui cu vin si smantana este o mancare de carne delicioasa. 6 bucati de pulpe se pun la rumenit in unt cu 2 cepe tocate marunt. Stingem cu 200 ml de vin, 200 ml de apa si o lingura de pasta de tomate. Dupa cateva clocote adaugam o lingura de Secretul Gustului, iar la ultimul clocot, adaugam doua linguri de smantana si decoram cu frunze de telina tocate marunt.


Pulpele de pui cu vin si smantana se servesc calde cu cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori