Vinetele si zucchini se spala bine si se taie, fara a se curata de coaja, in cubulete mici. Vinetele se sareaza si se lasa o jumatate de ora, apoi s
Vinetele si zucchini se spala bine si se taie, fara a se curata de coaja, in cubulete mici. Vinetele se sareaza si se lasa o jumatate de ora, apoi se spala si se scurg. Pulpele de pui se spala, se usuca cu un stergar de bucatarie, se prajesc in ulei fierbinte, pe foc iute, pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas Jena si se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul in care am prajit pulpele, se adauga cukkini si vinetele si se prajesc cateva minute la foc iute. Se adauga usturoiul zdrobit, frunzele de salvie tocate, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cuisoarele macinate si se pun apoi in vasul Jena unde am pus pulpele de pui. Carnatii se spala, se curata de pielita si se aseaza peste cukkini si vinete si se pune totul la cuptorul preincalzit la 200 grade si prajim pana devine rumen. Se scoate cand este gata, carnatii se taie rondele, se aseaza peste legume, se decoreaza cu crenguta de rozmarin si servim intr-un vas de friptura cu pilaf de orez sau mamaliga.
Alte retete din bucataria romaneasca recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii