O cina reusita este o cina compusa dintr-o mancare usoara. Iar pulpele de pui in sos de bere pot fi considerate o mancare usoara.
Mod de preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se unge o tava cu putin unt, se pun pulpele impreuna cu maslinele si berea si se dau la cuptor circa o ora.
Pulpele se servesc impreuna cu garnitura de legume, de orez sau mamaliguta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii