Pulpe de pui in sos picant

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute. Se prepara sosul: ceapa curatata si t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui in sos picant

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri de ketchup
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl. vin alb
  • 1 lingura mustar
  • nucsoara dupa gust
  • busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat

Mod de preparare

Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute.

Se prepara sosul: ceapa curatata si taiata marunt se caleste in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 dl. vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, orez in amestec cu legume, paste fainoase(taietei lati) si salate sau muraturi si cu vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc