Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume.
Pulpe de pui la gratar cu fasole verde este o delicioasa reteta de mancare cu carne si legume. Pulpele se spala si se fierb in apa 5 min.
Se scurg bine, se cresteaza si se condimenteaza dupa gust cu boia, cimbru, delikat si piper macinat.
Pulpele condimentate se frig pe gratar 10 min pe fiecare parte, pana se patrund.
Ceapa taiata marunt, si morcovul taiat felii subtiri se calesc in putin ulei.
Se adauga fasolea verde si apoi fierbem 20 min.
Condimentam dupa gust cu delikat, adaugam si cate putin cimbru, tarhon, piper boabe,adaugam usturoiul zdrobit si bulionul. Mai fierbem totul 10 min.
Pulpe de pui la gratar cu fasole verde se servesc calde si se presara cu patrunjel verde.
Grill-ul marca Kitchen Craft de la KitchenShop mi-ar fi de folos pentru pregatirea retetei !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii