Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-a
Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara.
Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit putin.Apoi le iau deoparte pe un castron.
In aceasi tigaie prajesc ceapa taiata marunt.
Intr-un bol spargem un ou, punem pesmetu, pateul, paharelul de vin, sarea si piperul si amestecam bine adaugam ceapa prajita si mixam totul bine pana obtinem o crema.
Luam aluatul de foietaj il intindem bine pe masa si il impartim in 4 bucatele patrate.Punem in fiecare patrat pulpele de pui si le pictam cu crema obtinuta.
Apoi le inchidem cu aluatul bine de tot sa nu se desfaca si le ungem cu al 2 ou batut bine.
Apoi le dam la cuptor la 180 grade circa 40 de minute.
Se pot servi cu sos de rosii.
Pofta buna!
Reteta Pulpe imbracate a fost propusa de Sup3rba pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii