Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-a
Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara.
Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit putin.Apoi le iau deoparte pe un castron.
In aceasi tigaie prajesc ceapa taiata marunt.
Intr-un bol spargem un ou, punem pesmetu, pateul, paharelul de vin, sarea si piperul si amestecam bine adaugam ceapa prajita si mixam totul bine pana obtinem o crema.
Luam aluatul de foietaj il intindem bine pe masa si il impartim in 4 bucatele patrate.Punem in fiecare patrat pulpele de pui si le pictam cu crema obtinuta.
Apoi le inchidem cu aluatul bine de tot sa nu se desfaca si le ungem cu al 2 ou batut bine.
Apoi le dam la cuptor la 180 grade circa 40 de minute.
Se pot servi cu sos de rosii.
Pofta buna!
Reteta Pulpe imbracate a fost propusa de Sup3rba pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseSpre bucuria mea, în ultimul timp Zmeii, vor să aibă la fiecare masă și câte o ciorbiță sau supică;) Până acum, de...
Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ouPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii