Pulpele de pui se spala si se curata bine. Ceapa, ardeii, usturoiul se taie marunt. Intr-un bol se amesteca bine margarina cu sare, piper, boia de ar
Pulpele de pui se spala si se curata bine. Ceapa, ardeii, usturoiul se taie marunt. Intr-un bol se amesteca bine margarina cu sare, piper, boia de ardei pana se face o pasta omogena. Se face la fiecare pulpa un buzunaras in care se introduce pasta de margarina. Pulpele se aseaza apoi in tava si deasupra se mai adauga iar din pasta de margarina. se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc bine. Le scoatem de la cuptor si adaugam pe deasupra patrunjelul taiat marunt.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau orez.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii