Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul g
Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul gras, ciupercile, rosia, se sareaza se pipereaza. Se dezoseaza pulpele si se umpla cu umplutura respectiva, fixindu-se cu scobitori si se trece ata printre ele
Se stoarce o lamaie, se toara un pic de ulei si se adauga un pic de apa. Le-am introdus la cuptor, la 160 C.
Am servit cu cartofi natur si salata de ridichi cu morcovi
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,
Pulpe de pui umplute cu orez,
Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii