Pulpitele coapte pe jar se servesc cu legume si sos de usturoi. Se spala bine pulpele si se pun la fiert in apa cu vegeta. Se lasa sa fiarba bine apoi se impaneaza cu usturoiul tocat.
Se spala bine pulpele si se pun la fiert in apa cu vegeta (care se poate folosi apoi pentru o supa). Se lasa sa fiarba bine apoi se impaneaza cu usturoiul tocat, se condimenteaza cu vegeta, piper, rozmarin si se pun pe jarul stinspeste care s-a pus o tabla pentru cateva minute pe fiecare parte, nu trebuie lasate prea mult ca se parjolesc
Pulpitele coapte pe jar se servesc cu legume si sos de usturoi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii