Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e
Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Se sareaza.
Daca se pune la tava, se aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.
Daca se pune la frigare, se asaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi se introduce in purcel si se baga la cuptor.
Se unge din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom.
Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele. Se serveste cu vin alb sec
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii