Racituri de curcan

Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fileuri din pulpa de curcan
  • oua
  • Vegeta
  • condimente

Mod de preparare

Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.

Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se recomanda: leustean, piper Seciuan, frunze de telina).

Se fierbe 11 ore. Intre timp fierbem atatea oua tari, cate fileuri de pulpa au fost puse la fiert.

In apa fierbinte punem ouale fara coaja.

Daca s-a racit, scoatem carnea si o asezam gramajoare. Taiem ouale felii si le punem pe fundul vasului in care vom pune racitura. Peste oua asezam carnea, apoi turnam aspicul.

Se pune la racit.


Se serveste cu felii de lamaie.

Alte retete Placinta cu spanac si carne pui Salata din piept de pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori