Ragu de pasare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se a

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 500 g broccoli
  • 2 cepe
  • 3 fileuri piept de pui fara piele
  • 2 lingurite boia
  • o lingura de unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume instant
  • o lingura suc de lamiie
  • 2 lingurite amidon
  • o lingura smantana
  • o conserva porumb
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci