Rasol de gaina cu sos de ceapa

Carnea de gaina se taie bucati care se dau prin faina. Ceapa taiata felii subtiri, bucatile de carne precum si ardeii grasi taiati fasii se asaza int

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • faina
  • 4-5 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 50 gr unt
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Carnea de gaina se taie bucati care se dau prin faina. Ceapa taiata felii subtiri, bucatile de carne precum si ardeii grasi taiati fasii se asaza intr-un vas cu unt. Se acopera vasul cu un capac si se baga la cuptor, la foc mic. Se toarna apa din cand in cand si se adauga sare. Dupa ce a fiert carnea, se scoate din cuptor si se adauga deasupra mujdei.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc