Rasol de limba cu varza

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr limba
  • 1 varza
  • piper boabe
  • sare
  • 1 ceasca bors
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga ardeiul gras feliat. Se amesteca totul bine, dupa care se toarna borsul cald si se lasa totul la scazut. Se asaza varza pe platou si se pun in jur feliile de limba rasol.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Chiftele

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori