Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare
Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga ardeiul gras feliat. Se amesteca totul bine, dupa care se toarna borsul cald si se lasa totul la scazut. Se asaza varza pe platou si se pun in jur feliile de limba rasol.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMerișor m-a provocat. Eu m-am documentat și am exectutat ;) Un sirop tare aromat. M-am inspirat de la Adnia ;) Simplu, de...
Sirop din flori de iasomieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii