Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si stors, cu jumatate din unt, ceapa rasa, sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt si restul de ou. Se intinde aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune restul de unt taiat bucatele in tava, in jurul carnii si se rumeneste bine in cuptor incins. Se taie felii, se asaza pe o farfurie lunga fierbinte.
Se serveste cu un pireu de legume peste care se toarna sosul din tava amestecat cu doua linguri de zeama de carne fierbinte si o salata.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii