Se curata rata si se spala, apoi se taie in patru. Se sareaza usor si lasa pe o farfurie. Se spala zarzavatul de supa si ceapa, se taie felii subtiri
Se curata rata si se spala, apoi se taie in patru. Se sareaza usor si lasa pe o farfurie. Se spala zarzavatul de supa si ceapa, se taie felii subtiri si se asaza in strat gros intr-o cratita mare, cu o ceasca de ulei.
Costita se taie felii subtiri si se pune peste zarzavat, apoi se pun* carnea. Se adauga clteva boabe de piper si se acopera totul cu o cani de apa calda. Se acopera cratita cu un capac si se lasa pe foc mic cateva ore. Se intoarce carnea, se adauga coniacul, foaia de dafin si restul sare. Se mai lasa pe foc o jumatate de ora, dupa care se la*a mincam sa se raceasca usor. Se pregateste o garnitura de cartofi natur sau carÂtofi prajiti, se asaza cartofii pe un platou mare, deasupra se pun bucatii* de carne si se acopera totul cu sos de la friptura.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii