Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se pr
Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate grasimea, se taie in felii. Se prajesc in grasime incinsa. Se toarna pe deasupra un sos de mustar preparat astfel: in tigaia in care s-a fript rinichiul se toarna un pahar de vin alb, se da citeva clocote si se da la o parte; apoi se adauga unt, 1 lingura mustar, piper, sare si zeama de lamiie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcva invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii