Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul
Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura in jos, intr-o tava curata. Amestecati intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei.
In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc intr-un blender, dar fara a o transforma in pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, 1/2 din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apot presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute in tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei. Coaceti rosiile in cuptor timp de 15-20 de minute.
Se servesc fierbinti sau reci pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.
Alte retete recomandate:
Tocanita de vara
Tocanita de vita cu cartofi
Musaca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii