Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul
Taiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura in jos, intr-o tava curata. Amestecati intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei.
In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc intr-un blender, dar fara a o transforma in pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, 1/2 din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apot presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute in tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei. Coaceti rosiile in cuptor timp de 15-20 de minute.
Se servesc fierbinti sau reci pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.
Alte retete recomandate:
Tocanita de vara
Tocanita de vita cu cartofi
Musaca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii