Se prepara din carne de pui, vitel sau vaca. Rosiile se oparesc, se curate de pielite si de seminte, se pun cu sare intr-o cratita in care s-a inabusi
Se prepara din carne de pui, vitel sau vaca. Rosiile se oparesc, se curate de pielite si de seminte, se pun cu sare intr-o cratita in care s-a inabusit ceapa rasa sau taiata marunt cu apa si cu grasime. Se lasa sa fiarba, pina se reduce la jumatate, se adauga carnea. Daca este batrina, mai intii se fierbe. Dupa ce a scazut bine se adauga zaharul si citeva rosii intregi curatate de pielite si se fierbe pina devine sosul gros. Se adauga faina amestecata cu apa si se lasa sa mai fiarba
Se serveste la masa cu zeama de rosii, cu unt sau smintina
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de mentaPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crap
Comentarii