1. Se spala rosiile, se scurg de apa, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper. 2. Se pune pe fiecare felie de bacon cate o funza de busuioc. 3. Se
1. Se spala rosiile, se scurg de apa, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper.
2. Se pune pe fiecare felie de bacon cate o funza de busuioc.
3. Se pune cate o rosie pe fiecare felie de bacon si rulati-o.
4. Se ung cu uleiul de masline, apoi se pun cate 3 rosii pe un bat de frigaruie.
5. Se pun pe gratarul incins si se frig 4-5 minute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii