Pentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de paine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari.
Pentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea. Se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc si se pun in cratita. Din miezul scos, trecut prin sita, se face un sos ca pentru ardei, se toarna peste rosii si se fierb inabusit la cuptor. Inainte de a servi, se adauga smantana. Tocatura se poate pregati de asemenea ca pentru musacaua de vinete.
Rosiile umplute se servesc cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii