Rulada cu carne de curcan

Rulada cu carne de curcan este un delicioas aperitiv sau chiar si fel principal. Pentru rulada cu carne de curcan aveti nevoie de o bucata de piept de curcan.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu carne de curcan

Ingrediente

  • 1 bucata de carne de curcan
  • cascaval
  • ierburi italiene
  • sare
  • cascaval ras
  • un albus
  • carnati
  • 500 gr brocoli congelat

Mod de preparare

Rulada cu carne de curcan o puteti pregati fie pentru un aperitiv rece, fie pentru un fel principal alaturi de o garnitura. Pentru aceasta reteta de rulada cu carne de curcan puteti folosi fie pieptul, fie pulpele dezosate de la un curcan mai mare.
Pentru oricare dintre variante ati opta trebuie sa taiati felii mai mari carnea si sa o bateti cu ciocanul de bucatarie. Carnea de curcan se unge apoi cu trei sferturi din albusul batut spuma. Se presara ierburile tocate fin, sare si cascavalul dat pe razatoarea mare. Pentru ca rulada sa isi pastreze forma se leaga cu o sfoara, dupa care se unge cu restul de albus.

Se pune in cuptorul incins cam 40 de minute, pana cand se rumeneste frumos. Cand carnea era aproape facuta puteti pune brocoli sau alte legume si lasati tava descoperita pentru ca rulada cu carne de curcan sa prinda crusta aurie.


Se serveste cu sos sau cu legume la cuptor.
Alte retete cu carne de curcan recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza clasica
1
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Desert prajitura felie de lapte
2
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
4
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Drob Pascal
5
Retete de Pasti

Drob Pascal

Anul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...

Drob Pascal
Parteneri
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi

Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola