Pentru a prepara aceasta reteta de rulada de carne cu garnitura de cartofi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne, ceapa, rosii, cimbru, ardei, cartofi, ulei, boia.
Rulada de carne cu garnitura de cartofi se prepara astfel: se taie 2 cepe marunt, ardeii cubulete si se pun pe foc, cu un pic de ulei si apa. Se fierb pana devin foarte scazute. Cu pasta obtinuta se umple carnea, se leaga si se pune in tava la cuptor, cu apa, ulei si vin.
Peste fiecare bucata de carne se pune o crenguta de cimbru. Pe langa rulade, in tava se adauga si celelalte cepe taiate in 4. Cartofii curatati, dar intregi se pun sa fiarba 20 de minute in apa cu sare. Se pun la cuptor.
Feliile de rulada de carne se servesc cu cartofii alaturi.
Alte retete recomandate:
Spanac
Drob
Tocanita de pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasolePrima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca
Desert poale-n brauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii