Rulada de cotlet la gratar cu legume este o reteta deosebit de simpla. Este o reteta culinara potrivita pentru zilele calde, cand lumea merge la gratar, ca si alternativa la clasicele gratare.
Rulada de cotlet la gratar cu legume se poate pregati pentru ocazii speciale dar si in zilele cand mergeti la picnic.
Cum trebuie sa procedati:
Se taie cotletul de porc si se bate bine. Apoi se adauga cascaval si bacon taiat subtire, se ruleaza si se pune pe gratar. Se intoarce pe toate partile circa 10 min, dupa care se felizaza. Intre timp facem garnitura pentru rulada: se pun cartofii, morcovii la fiert, si brocoli dar separat. La final se pun pe farfurie si se rade cascaval deasupra.
Rulada de cotlet se serveste calda cu garnitura preparata dinainte, sau cu legume pe gratar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii