Rulada de cotlet la gratar cu legume este o reteta deosebit de simpla. Este o reteta culinara potrivita pentru zilele calde, cand lumea merge la gratar, ca si alternativa la clasicele gratare.
Rulada de cotlet la gratar cu legume se poate pregati pentru ocazii speciale dar si in zilele cand mergeti la picnic.
Cum trebuie sa procedati:
Se taie cotletul de porc si se bate bine. Apoi se adauga cascaval si bacon taiat subtire, se ruleaza si se pune pe gratar. Se intoarce pe toate partile circa 10 min, dupa care se felizaza. Intre timp facem garnitura pentru rulada: se pun cartofii, morcovii la fiert, si brocoli dar separat. La final se pun pe farfurie si se rade cascaval deasupra.
Rulada de cotlet se serveste calda cu garnitura preparata dinainte, sau cu legume pe gratar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii