Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza.
Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se pune peste carne pasta de spanac, apoi se presara cascaval ras si, pe mijloc, fasia de morcov. Se ruleaza bine, se baga capetele inauntru si se dau la copt intr-o tava unsa cu ulei, apoi se stropeste pe deasupra cu putin suc de rosii.
Dupa ce s-a racit, rulada de piept de pasare cu spanac se taie rondele si se serveste cu salata de telina si mar.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSeparam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita...
Prajitura cu piscoturi si crema de cocosReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii