Rulada de pui

Rulada de pui cu amestec de legume, vin alb si susan.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada de pui

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1-2 pahare de apa
  • Condimente:
  • sare
  • piper dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • 200 g amestec de legume
  • unt
  • apa
  • sare
  • ulei
  • Pentru decor:
  • susan

Mod de preparare

Se fierbe amestecul de legume (orez, mazare, morcov si porumb) al dente, cu un praf de sare, putin unt, apa si ulei. Pieptii de pui se desfac usor cu cutitul pentru a le mari suprafata si se acopera cu o folie de plastic, apoi se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se umple pieptii cu amestecul de legume, se ruleaza. Se pot lega, daca doriti, ca sa nu se desfaca. Se asaza in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), adaugam condimentele si vinul, dar si 1-2 pahare de apa. Se presara susan. Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc. Se serveste cu salata de legume. Pofta Buna! Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/03/rulada-de-pui-cu-legume-si-susan.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci