Rulada de pui

Rulada de pui cu amestec de legume, vin alb si susan.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada de pui

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1-2 pahare de apa
  • Condimente:
  • sare
  • piper dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • 200 g amestec de legume
  • unt
  • apa
  • sare
  • ulei
  • Pentru decor:
  • susan

Mod de preparare

Se fierbe amestecul de legume (orez, mazare, morcov si porumb) al dente, cu un praf de sare, putin unt, apa si ulei. Pieptii de pui se desfac usor cu cutitul pentru a le mari suprafata si se acopera cu o folie de plastic, apoi se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se umple pieptii cu amestecul de legume, se ruleaza. Se pot lega, daca doriti, ca sa nu se desfaca. Se asaza in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), adaugam condimentele si vinul, dar si 1-2 pahare de apa. Se presara susan. Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc. Se serveste cu salata de legume. Pofta Buna! Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/03/rulada-de-pui-cu-legume-si-susan.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori