Rulada de pui cu amestec de legume, vin alb si susan.
Se fierbe amestecul de legume (orez, mazare, morcov si porumb) al dente, cu un praf de sare, putin unt, apa si ulei. Pieptii de pui se desfac usor cu cutitul pentru a le mari suprafata si se acopera cu o folie de plastic, apoi se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se umple pieptii cu amestecul de legume, se ruleaza. Se pot lega, daca doriti, ca sa nu se desfaca. Se asaza in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), adaugam condimentele si vinul, dar si 1-2 pahare de apa. Se presara susan. Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc. Se serveste cu salata de legume. Pofta Buna! Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/03/rulada-de-pui-cu-legume-si-susan.html
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii