Rulada de pui cu spanac

Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati apoi pieptul de pui, ast

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • 2 bucati piept de pui
  • 50g cascaval
  • 500g spanac proaspat curatat
  • 50ml ulei
  • 1 lamaie
  • 1 morcov mare
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatati de pielite si tendoane pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie.

Taiati apoi pieptul de pui, astfel incat sa otineti 2 foi mari de carne cu grosimea de circa 1cm.

Presarati-le cu sare si piper pe ambele parti si bateti-le cu ciocanul de snitele pana cand se intind si se subtiaza putin.

Incingeti intr-o tigaie mare 2 linguri de ulei si puneti spanacul spalat in 2-3 ape si scurs bine.

Caliti-I la foc mare 3-5 minute, apoi opriti focul.

Curatati morcovul, spalati-l si fierbeti-l intreg, 10 minute, in apa cu putina sare, apoi taiati-l in fasii.

Intindeti carnea, puneti pe aceasta uniform spanacul, peste spanac puneti fasii de morcov, presarati ouale zdobite si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Presarati cu sare si piper dupa gust, apoi rulati carnea si prindeti-o cu scobitori sau legati-o cu apa alimentara. Ungeti rulada cu ulei, stropiti-o cu zeama de lamaie si puneti-o intr-o tava pe o coala de hartie de copt.

Puneti tava in cuptorul incins si coaceti rulada la foc potrivit circa 40 de minute, pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos deasupra.

Lasati rulada sa se raceasca 15-20 de minute, apoi taiati-o in felii de circa 2 cm grosime.
Pofta buna!

Alte retete culinare va sugeram mai jos:

Retete de pui,

Reteta cu pui,

Tocanita de pui,

Tocana de pui,

Tocanita de cartofi cu pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura felie de lapte
1
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Feijoada - tocana braziliana cu fasole
2
Mancaruri cu carne

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

Feijoada - tocana braziliana cu fasole
Ciorba de loboda cu omleta
3
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Ciorba de loboda cu franjuri de ou
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
5
Prajituri

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video

Placinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...

Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta video
Parteneri
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola