Pentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa.
Pentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa. Ficatul de pui se spala, se opareste si se taie cuburi. Slanina se opareste si se taie cuburi. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Carnea se amesteca cu un ou, sare si piper dupa gust si se aseaza intr-un strat cu grosime de 1 cm. Deasupra, se aseaza ficat de pui, slanina si se ruleaza. Rulada formata se aseaza intr-o tava unsa cu 25 ml ulei, se unge cu ou batut si se introduce la cuptor 30 minute, la foc potrivit. Dupa coacere, se lasa sa se raceasca si se taie cate 2 bucati la portie. Din restul de 75 g de ulei, faina, lapte si sare se prepara un sos alb la care, spre sfarsitul fierberii, se adauga smantana si se mai fierbe inca 10 minute. Cartofii se fierb separat in apa cu sare.
Rulada de vita cu ficatei de pasare se serveste calda, cu sos peste care se presara patrunjel verde si garnitura de cartofi.
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAm incercat aceasta reteta facuta prin Ardeal de la prietena noastra comuna Sidy si mi-a placut foarte mult;este diferita de...
Ciulama de pui cu ciuperciIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii