Rulade de porc

Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Pest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii carne de porc(snitele)
  • 6-8 felii de bacon afumat-taiat foarte subtire
  • 1-2 morcovi
  • 2-3 linguri creme fraîche (sau smîntîna mai groasa si acrisoara putin)
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml supa de legume
  • ulei de susan(merge si floarea soarelui)
  • patrunjel
  • salvie
  • sare si piper

Mod de preparare

Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Peste mustar se aseaza feliile de bacon. Morcovii se curata si se taie bastonase si se aseaza peste bacon. Se mai pune o frunza de patrunjel si una de salvie, se ruleaza si se inchide cu ac pentru rulada (merge si cu un scobitor).

Ruladele, se rumenesc într-o tigaie, în putin ulei de susan. Pentru gust, se poate adauga în tigaie, 2-3 catei de ustroi, o ceapa mica si ceva verdeata. Cind sunt rumenite ruladele, se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul. Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert. Se scot ruladele afara din tigaie, se pastreaza la cald. La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraîche (smîntîna groasa, usor acrisoara) si se amesteca bine, la foc mic, timp de un minut.


Se servesc cu cartofi natur si sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac Rosenkranz
1
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Kaiserschmarrn
Bucataras.RO

Kaiserschmarrn

Clatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!

Kaiserschmarrn
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide