Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Pest
Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Peste mustar se aseaza feliile de bacon. Morcovii se curata si se taie bastonase si se aseaza peste bacon. Se mai pune o frunza de patrunjel si una de salvie, se ruleaza si se inchide cu ac pentru rulada (merge si cu un scobitor).
Ruladele, se rumenesc într-o tigaie, în putin ulei de susan. Pentru gust, se poate adauga în tigaie, 2-3 catei de ustroi, o ceapa mica si ceva verdeata. Cind sunt rumenite ruladele, se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul. Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert. Se scot ruladele afara din tigaie, se pastreaza la cald. La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraîche (smîntîna groasa, usor acrisoara) si se amesteca bine, la foc mic, timp de un minut.
Se servesc cu cartofi natur si sos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii