Pentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in apa calduta pentru a se desface.
Pentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in apa calduta pentru a se desface. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Oul se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Carnea se amesteca cu ceapa, oua, piper, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua, se aseaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se aseaza intr-o tava unsa cu untura sau ulei. Se unge suprafata rulourilor cu untura sau ulei, de jur-imprejur se aseaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina; tava se introduce la cuptor, la temperatura moderata. Ruloul fript se scoate pe platou, se lasa la racit si se portioneaza in 10 bucati (cate doua la portie). Sosul se prepara din 25 g untura sau ulei in care se adauga faina dizolvata in apa rece, smantana si sare.
Ruloul din carne tocata de porc in suc propriu se serveste cald, cu sos deasupra. Se poate servi si cu garnitura din piure de cartofi sau pilaf.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAfla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat trebuie sa...
Bait pentru carne de vanatAm zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...
Ardei umplutiReteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptor
Comentarii