Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.
Pentru rulourile cu carne tocata din 500 ml de lapte, 3 oua, un pahar de apa minerala, sare, piper, delicat dupa gust si 400-500 g faina: se face o compozitie pentru clatite pe care le coacem cat mai subtiri. Umplutura se face din 600 g carne tocata, pusa la calit cu 2 cepe, mirodenii dupa gust si se adauga fasii de morcov fiert. Dupa ce s-a racit, o dam inca o data prin masina de tocat, apoi adaugam ouale si se face o pasta cu care ungem clatitele. Dupa ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt in tava tapetata cu margarina.
Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii