Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.
Pentru rulourile cu carne tocata din 500 ml de lapte, 3 oua, un pahar de apa minerala, sare, piper, delicat dupa gust si 400-500 g faina: se face o compozitie pentru clatite pe care le coacem cat mai subtiri. Umplutura se face din 600 g carne tocata, pusa la calit cu 2 cepe, mirodenii dupa gust si se adauga fasii de morcov fiert. Dupa ce s-a racit, o dam inca o data prin masina de tocat, apoi adaugam ouale si se face o pasta cu care ungem clatitele. Dupa ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt in tava tapetata cu margarina.
Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii