Rulouri cu carne tocata

Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra. Sunt foarte gustoase.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml de lapte
  • 3 oua
  • un pahar de apa minerala
  • sare
  • piper
  • delicat dupa gust
  • 400-500 g faina
  • Umplutura se face din:
  • 600 g carne tocata
  • 2 cepe
  • mirodenii dupa gust
  • fasii de morcov fiert
  • oua.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu carne tocata din 500 ml de lapte, 3 oua, un pahar de apa minerala, sare, piper, delicat dupa gust si 400-500 g faina: se face o compozitie pentru clatite pe care le coacem cat mai subtiri. Umplutura se face din 600 g carne tocata, pusa la calit cu 2 cepe, mirodenii dupa gust si se adauga fasii de morcov fiert. Dupa ce s-a racit, o dam inca o data prin masina de tocat, apoi adaugam ouale si se face o pasta cu care ungem clatitele. Dupa ce le-am umplut, le facem rulouri mici pe care le punem la copt in tava tapetata cu margarina.


Rulourile cu carne tocata se servesc calde, cu ketchup pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori