Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se la
Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat, intr-un bol, se amesteca compozitia de carne tocata cu oul, sarea si piperul si se pregatesc rulourile. Se intinde compozitia de carne tocata pe fiecare felie de piept, se ruleaza si se trec prin pesmet, ou si pesmet si se prind cu scobitori la capete. Se pune uleiul sa se incinga si se prajesc rulourile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In acest timp, se oparesc rosiile, se decojesc si se zdrobesc cu blenderul. Se pun intr-un vas cu uleiul, zaharul, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si se serveste impreuna cu rulourile.
Se orneaza cu frunze de cimbru si busuioc.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pui pe sticla
Papricas de pui
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalIata si briosele pregatite cu fetita mea. A fost foarte incantata de rezultat. A dus cateva si bunicilor, pentru a le degusta.
Desert briose cu bombonele colorate si ciocolataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii