Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se la
Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat, intr-un bol, se amesteca compozitia de carne tocata cu oul, sarea si piperul si se pregatesc rulourile. Se intinde compozitia de carne tocata pe fiecare felie de piept, se ruleaza si se trec prin pesmet, ou si pesmet si se prind cu scobitori la capete. Se pune uleiul sa se incinga si se prajesc rulourile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In acest timp, se oparesc rosiile, se decojesc si se zdrobesc cu blenderul. Se pun intr-un vas cu uleiul, zaharul, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si se serveste impreuna cu rulourile.
Se orneaza cu frunze de cimbru si busuioc.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pui pe sticla
Papricas de pui
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisPaella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...
Paella (reteta originala)Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii