Rulouri de carne si sos de rosii

Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 4 buc pipet de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 gr pesmet
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar
  • ulei
  • 1 kg rosii
  • 1 lingura zahar
  • busuioc

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat, intr-un bol, se amesteca compozitia de carne tocata cu oul, sarea si piperul si se pregatesc rulourile. Se intinde compozitia de carne tocata pe fiecare felie de piept, se ruleaza si se trec prin pesmet, ou si pesmet si se prind cu scobitori la capete. Se pune uleiul sa se incinga si se prajesc rulourile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In acest timp, se oparesc rosiile, se decojesc si se zdrobesc cu blenderul. Se pun intr-un vas cu uleiul, zaharul, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si se serveste impreuna cu rulourile.
Se orneaza cu frunze de cimbru si busuioc.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Pui pe sticla

Papricas de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Paella (reteta originala)
4
Mancaruri cu orez

Paella (reteta originala)

Paella, reteta traditionala spaniola, a pornit din regiunea Valencia in varianta retetei originale, raspandindu-se apoi in...

Paella (reteta originala)
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita